Termékek Menü
   

Vlies poszter használati útmutató

Felhasználás előtt még szárazon fektesse egymás mellé a részeket és ellenőrizze az esetleges szín és méreteltéréseket, illetve mintaillesztéseket!
Reklamációt minden esetben csak a tapétázás megkezdése előtt fogadunk el! Ragasztási költségeket nem áll módunkban visszatéríteni

A fal előkészítése és felragasztás módja megegyezik a szokásos tapétázási műveletekkel. Az alap legyen tiszta, sima és zsírmentes. A festék és tapéta maradványokat távolítsa el, az egyenetlenségeket javítsa ki. A jó száradás érdekében a falfelületnek jó nedvszívónak kell lennie

Mivel nem minden fal derékszögű, kezdje a ragasztás a fal közepétől.  Rajzoljon fel a falra vízmérték és inga segítségével egy vízszintes és függőleges segédvonat.
Ragasztóval a falat kell bekenni, egyenletesen, a poszter leendő helyére felvinni. Egyszerre 1-2 ív helyét kenje csak be.  Illessze az ívet a segédvonalhoz, a falon lévő ragasztóágyba majd simítsa fentről lefele, középről a szélek fele, légmentesen a falra. Az íveket egymás mellé átfedés nélkül kell feltenni.

A levegőbuborékokat középétől a szélek felé távolítsa el. A szárítást lassan végezze. Dolgozzon 18-20 C szobahőmérsékleten, kerülje a huzatot. A felesleges részeket tapétavágó-késsel vágja le.

Ajándék ragasztóval!

Komár posztereknél a henger tetejében van, a zacskón található keverési arány szerint.

Használati útmutatás ragasztóhoz:

Egy vödörben a kimért vízbe folyamatos keverés mellett beleszórjuk a ragasztóport. Legalább fél percig keverjük, segítve az eloszlását.

3 perc után újból átkeverjük.

15-20 percig állni hagyjuk, majd átkeverés után a ragasztó felhasználásra kész.